Tags Posts tagged with "Rezidenca e David Beckham plaçkitet për herë të dytë brenda këtij muaji"

Tag: Rezidenca e David Beckham plaçkitet për herë të dytë brenda këtij muaji

Rezidenca e David Beckham plaçkitet për herë të dytë brenda këtij...

Rezidenca 6 milionë funtash e David dhe Victoria Beckham është thyer për herë të dytë. Dadiv dhe Victoria Beckham janë përballur sërish nga bandat,...