Punimet në rrjet/ Tirana pa drita dy ditët në vijim, ja zonat...

Punimet në rrjet/ Tirana pa drita dy ditët në vijim, ja zonat dhe oraret kur do të ketë shkëputje të energjisë

369
0

Disa zona në kryeqytet do të kenë mungesë të energjisë elektrike, dy ditët në vijim, 10 dhe 11 tetor. Sipas OSHEE energjia elektrike do të mungojë disa orë, si pasojë e punimeve për rikonstruksionin e kabinave.OSHEE

Ja zonat:

 

10 tetor

 

09:00-15:00

Pjesërisht rrugët: “Petro Marko”, “Asim Vokshi”, zona përballë Shkollës “Harri Fultz”

10:00-12:00

Pjesërisht rrugët: “Qemal Stafa”, “Manol Konomi”, “Hoxha Tahsim”

 

12:00 -15:00

Pjesërisht rrugët: “Qemal Stafa”, “Riza Jasa”

11 tetor

09:00 – 15:00

Pjesërisht rrugët: “Mine Peza”, “Rruga e Durrësit”, “Andrea Kostallari”