Tags Posts tagged with "Punimet në rrjet/ Tirana pa drita dy ditët në vijim"

Tag: Punimet në rrjet/ Tirana pa drita dy ditët në vijim

Punimet në rrjet/ Tirana pa drita dy ditët në vijim, ja...

Disa zona në kryeqytet do të kenë mungesë të energjisë elektrike, dy ditët në vijim, 10 dhe 11 tetor. Sipas OSHEE energjia elektrike do...