Prostituta serbe: Myslimanët në seks kur tradhtojnë gruan, të bëjnë të lumtur

Prostituta serbe: Myslimanët në seks kur tradhtojnë gruan, të bëjnë të lumtur

1257
0

se_1469620409-5218610

Një femër serbe vendosi për të fituar para duke shitur trupin e saj për sheikët e pasur të Dubait, eksperiencat e saj i ka ndarë me mediumet serbe.

“Në Dubai shkova dhe u takova me Valentinin me të cilin u dashurova. Më vonë e kuptova se pse përveç se ishte me mua “kujdesej” edhe për disa gra tjera, shpjegon Dejana, si është futur në botën e prostitucionit në Dubai, transmeton TetovaSot.

Dejana në disa momente është gjetur në situatë të pafavorshme financiare, pa punë dhe pa para.

“Unë nga Valentini merrja para, ushqim, stoli dhe veshje… Kam menduar nëse unë fillojë të merrem me prostitucion do të fitojë edhe më shumë. Kështu që kam filluar dhe që tani fitojë 4.500 dollarë në muaj. Meshkujt që më paguajnë për seks më bëjnë të lumtur. Unë nuk mendoj se nuk bëjë ndonjë gjë të keqe, edhe pse prostitucioni në Serbi shihet si diçka e keqe”, tha prostituta serbe.