Prostituta i dërgon letër gruas së klientit, ja çfarë i shkruan

Prostituta i dërgon letër gruas së klientit, ja çfarë i shkruan

737
0

pr_1471866949-4919120

Kjo është letra që po bëhet mjaft virale në internet, e shkruar nga një punonjëse e seksit drejt gruas së klientit të saj.

“E dashur grua,

Unë nuk të njoh ty, por e di që  burri yt të tradhton ty me një punonjëse të seksit. E them këtë sepse unë jam një nga ato dhe jo për një kohë të shkurtër me klientët.

Por jo burri juaj, ju thoni, jo ai! Burra të tjerë, sigurisht, por lidhja juaj, jeta juaj seksuale është e ndryshme.

Ju keni patur një treshe me shokun tuaj në kolegj dhjetë vjet më parë. Ju merrni një kujdestare fëmijësh dhe i bëni këto në Vegas çdo gusht. Ju keni atë gjë të veçantë me rendin dhe ligjin. Ju keni një martesë të madhe!

Më lejoni t’ju pyes: Kur ishte hera e fundit që keni pasur seks tre herë në javë? Kur ishte hera e fundit që ai u ankua për këtë?

Lajmi i mirë është se në qoftë se bashkëshorti juaj është duke më parë mua, kjo është për shkak se ai dëshiron të qëndrojë i martuar. Ai  ka zgjedhur të marrë disa grimca dashurie në mënyrën më pak të çrregullt të mundshme. Paramendoni nëse në vendim tim të ishte një Babysitter, ndonjë i afërm i juaji, shoqja juaj më më e mirë. Unë mund të vazhdoj, listën, ju thjeshtë merrni idetë.

Unë jam një profesioniste. Unë jam e matur, por më shumë  jam diskrete: Koha ime, vëmendja dhe seksualiteti janë të matur në orë, përtej të cilit ai është i juaji. Dhe e rëndësishmja, unë nuk e dua burrin tuaj dhe kurrë nuk do ta dua.

Unë kurrë nuk do të jem një kërcënim për martesën tuaj, sepse, kur jam jashtë kohës së seksit, unë nuk dua asgjë të bëj me të. Unë kurrë nuk do të shkoj jashtë për darkë me të, ose t’ju  telefonoj ju në mes të natës, ose të jem shkak deri divorc.

Ju nuk do t’ju gjejë gjë nga unë. Dhe në qoftë se juve ju gjen gjë prej tij, ai është ose budalla, ose i zemëruar me ju. Po, disa klientë dhe bien në ndjenja, por kjo është një pellg i cekët gjë që ata e dinë se çfarë po bëjnë dhe kjo është e rreme. Ju nuk mendoni se hidrauliku juaj adhuron WC, apo jo?

Burrat e dinë se dashuria ime për ta është e kushtëzuar në dashurinë e tyre për dhënien me para. Kjo nuk është e përfytyrimit për të pasur nevojë të flasim me ju dhe fëmijët dhe më pas duke ikur në dhomën time të hotelit dhe duke bërë dashuri. Unë jam jashtë jetës. Unë jam një punonjëse. Sa më shumë që ai mund fiksohet seksualisht mbi mua, emocionet e tij nuk do të investohen shumë në atë që ne bëjmë së bashku.

Nëse gjërat kërcënojnë për të marrë “të komplikuara”, siç thonë fëmijët, në fund të tij, ka një të dështuar: I kushton para.

Nëse ai do të likuidojnë 401 mijë$ e tij për të blerë kohën time, unë shpresoj se ju e thithni atë në divorc, sepse ai nuk ka para biznesi për trajtim.

Në përvojën time, në përgjithësi shpenzojnë vetëm atë që ata mund të përballojnë mbi seksin. Nëse burri juaj ka nevojë çdo dy javë, dhe mund të vjedhë $ 1,000 nga buxheti mujor të familjes, ai sheh dikë t’ja ngarkojë këtë shumë. Edhe në qoftë se ai dëshiron më tepër, ai nuk mund të tërheqë shumë të madhe.

Po në lidhje me sëmundjen? Përkundër asaj që ju shihni në filma, shumica e punëtorëve të seksit këto ditë ndoshta janë të shëndetshëm dhe më të sigurtë e të ndërgjegjshëm se sekretaria juaj mesatare dashurore. Mos harroni atë që kam thënë në lidhje me dashurinë time shumë të kufizuar për të? Kjo përfshin profilin e tij epidemiologjik. Dhe ka edhe nuk ka dashuri-fëmijë-shqetësime, sepse unë asnjëherë nuk i përdor fëmijët për punën time.

Unë do të ju pyes përsëri: Kur ishte hera e fundit keni pasur seks tre herë në një javë?

Unë nuk jam duke thënë se kjo është puna juaj për të mbajtur atë të lumtur. Unë jam duke thënë se ndoshta ju nuk e doni për të fjetur me të shpesh. Ju jeni të zënë, apo të stresuar, ose ai nuk e bën atë për ju më. Ta kem; ai pothuajse me siguri nuk do të bëjë atë për mua.

Kjo është pika. Unë jam përbërës sekret në shumë martesa të shëndetshme, sepse kur ai është duke parë mua, të dy ju jeni  duke marrë sasinë e seksit që ju dëshironi.

Për aq kohë sa ju e lini celularin e tij vetëm, ju mund ta bëni atë në pervjetorin tuaj të 50-të. You’re welcome!”/Jetaoshqef.al