Përplasje pas mesnate te Juridiku, policia futet me forcë në sallën e...

Përplasje pas mesnate te Juridiku, policia futet me forcë në sallën e ngujimit të studentëve

342
0

Pas mesnate është regjistruar një incident mes rojeve të sigurisë dhe studentëve të Juridikut, të cilët janë të ngujuar në fakultet që prej mëngjesit të djeshëm. Mësohet se rojet e sigurisë kanë hapur me forcë derën që mbahej e mbyllur nga studentët. Ndërkaq, në oborrin e fakultetti ka pasur edhe efektivë të forcave policisë së shtetit. Kjo situatë ka irrituar studentët, të cilët megjithatë i bënë rezistencë dhe nuk dolën nga fakulteti.

 

Kujtojmë se ditën e djeshme studentët e Juridikut paraqiten kërkesat e tyre në dekanat si mëposhtë:

auto_j21547165715.jpg

1- shtyrja e sezonit dhe procesit mesimor deri ne dhenien e nje pergjigje perfundimtare.

 

2- shtyrja e afatit te pagimit te tarifave dhe shtyrja e procedurave per marrjen e bursave deri ne dhenien e nje pergjigje perfundimtare

 

3- nisja e nje plan veprimi nga dekanati, per plotesimin e kerkesave qe varen drejtperdrejt nga ai.

 

4- mospenalizimi i studenteve apo marrja e masave ndaj tyre, deri ne perfundimin e bojkotit.