Tags Posts tagged with "policia futet me forcë në sallën e ngujimit të studentëve"

Tag: policia futet me forcë në sallën e ngujimit të studentëve

Përplasje pas mesnate te Juridiku, policia futet me forcë në sallën...

Pas mesnate është regjistruar një incident mes rojeve të sigurisë dhe studentëve të Juridikut, të cilët janë të ngujuar në fakultet që prej mëngjesit...