Operacione plastike Greta Koçi shpërthen ndaj të gjithëve Bitch…(Foto)

Operacione plastike Greta Koçi shpërthen ndaj të gjithëve Bitch…(Foto)

1989
0

1screenshot-7_1474190692-3013254

E vendosur në qendër të kritikave të mediave për ndërhyrje të shumta plastike në fytyrë, këngëtarja Greta Koçi ka reaguar sot, duke hedhur poshtë çdo lajm.

Edhe pse në disa dalje televizive ajo ka pranuar se ka bërë ndërhyrje në hunë di dhe në buzë, sot nëpërmjet 4 fotove ajo kërkon të dijë se ku janë  këto ndërhyrje. ndërkohë që pak kohë më parë në  faqen Vipat e bllokut, Greta Koçi u ‘demaskua’ për ndërhyrjet që ka bërë. Çka mund të duken qartë edhe në këtë foto të postuar nga kjo faqe.