Noizy konvertohet në musliman! (Foto)

Noizy konvertohet në musliman! (Foto)

849
0

1noizy-1

Reperi nga Shqipëria, Noizy së fundmi ka befasuar opinionin me një fotografi, ku në dorë mban librin e shenjtë Kur`anin.

Noizy i përket fesë së krishterë, ndërsa së fundmi ka pozuar me Kur’an në dorë, shkruan gazeta ‘”Kosova sot online’”. Se, a është konvertuar Noizy në musliman mbetet koha vërtetojë koha.

Në fotografitë më poshtë shihet Noizy, me kryq në qafë dhe me Kur’an në dorë.