Njoftim:Fondi humanitarë “Rapsha” grumbullon afër 40 mijë dollar,për Festivalin Mbarëkombëtarë në Malësi,...

Njoftim:Fondi humanitarë “Rapsha” grumbullon afër 40 mijë dollar,për Festivalin Mbarëkombëtarë në Malësi, falemiderit nga zemra bashkëatdhetarë.

495
0

Fondi humanitar “Rapsha”,njofton të gjith opinionin dhe të gjith dashamirët dhe donatorët e fondit,se aktiviteti për përkrahje të SHKA “RAPSHA NGA HOTI,për tju ndihmuar në organizimin e gjashtë të Festivalit Mbarëkombëtarë,shkoi me sukses.

Me kënaqësi të madhe dhe duke e ndjerë si obligim kombëtarë pranuam këtë kërkesë dhe e mbaruam me sukses.Falenderojmë të gjitha shoqatat shqiptare në Michigan dhe New York,dhe të gjitha donatorët privat,bashkëatdhetarët tanë qē asnjëher nuk hezituan ti përgjigjen thirjes së vendlindjes.Zoti ju bekoftë! Për shkak të transparencës dhe në shenjë falenderimi për të gjith ata që gjetën mundësinë për tju përgjigjur me shum dashamirësi thirjes së fondit “Rapsha”,në vazhdim keni listën e kontribuesve dhe shumën totale.

Dhe një her falemderit nga zemra mërgimtarë dhe dashamirë të fondit “Rapsha”,ardhedashës,shifemi në

FESTIVALIN MBARËKOMTARË “RAPSHA 2022″me datë 19-20-21 gusht në Vitojën legjendare në Malësi të Madhe.

 

ME RESPEKT

🇦🇱FONDI HUMANITAR RAPSHA 🇦🇱