Tags Posts tagged with "Njoftim:Fondi humanitarë “Rapsha” grumbullon afër 40 mijë dollar"

Tag: Njoftim:Fondi humanitarë “Rapsha” grumbullon afër 40 mijë dollar

Njoftim:Fondi humanitarë “Rapsha” grumbullon afër 40 mijë dollar,për Festivalin Mbarëkombëtarë në...

Fondi humanitar “Rapsha”,njofton të gjith opinionin dhe të gjith dashamirët dhe donatorët e fondit,se aktiviteti për përkrahje të SHKA “RAPSHA NGA HOTI,për tju ndihmuar...