Nga burgu në pasarelë! (Foto)

Nga burgu në pasarelë! (Foto)

448
0

Një tjetër i dënuar, pas Jeremy Meeks, ka nisur karrierën si model dhe fama e tij pritet të rritet ndjeshëm. Është fjala për 20-vjeçarin Mekhi Alante Lucky, i cili u arrestua në vitin 2016 në zonën e Wakel sepse refuzoi që të paguante benzinën në një pikë karburanti. Gjithashtu në momentet që u ndalua nga policia, Lucky bëri rezistencë duke i shtuar vetes edhe një tjetër akuzë, e përfundoi në burg. Falë veçantisë së syve; njëri blu dhe tjetri kaf i errët, fotografia e tij bëri xhiron në rrjetet sociale dhe menjëherë sapo përfundoi dënimin, ai u ngjit në pasarelë, madje në javën e Modës në Nju Jork. Ai ishte një prej modelëve të zgjedhur nga Helmut Lang. Në muajin gusht, Mekhi Alante Lucky nënshkroi një kontratë si model me agjencinë “St Claire” dhe e ardhmja e tij në botën e modës duket e sigurt!

1
2
Shperndaje