Tags Posts tagged with "Nga burgu në pasarelë! (Foto)"

Tag: Nga burgu në pasarelë! (Foto)

Nga burgu në pasarelë! (Foto)

Një tjetër i dënuar, pas Jeremy Meeks, ka nisur karrierën si model dhe fama e tij pritet të rritet ndjeshëm. Është fjala për 20-vjeçarin...