Neymar – Barcelona, shfaqet një problem i ri

Neymar – Barcelona, shfaqet një problem i ri

92
0

Barcelona po refuzon të paguajnë një bonus prej 23 milionë paund për brazilianin Neymar. 25-vjeçari duhet të paguhet me një bonus për rinovimin e kontratës së tij vitin e kaluar. Por, sipas Barcelonës, shpërblimi duhej paguar kur merkatoja të mbyllet më 1 shtator në kushtet e mëposhtme. “Se ai nuk negocioi me ndonjë klub tjetër para 31 korrikut. Dhe pasi ai të njoftonte në publik se ai do të përmbushë kontratën e tij.

loading...