Nëse partneri e bën këtë gjë gjatë seksit, dijeni që po ju...

Nëse partneri e bën këtë gjë gjatë seksit, dijeni që po ju tradhton

530
0

Nëse partneri e bën këtë gjë gjatë seksit, dijeni që po ju tradhton

Një sondazh i kryer me 1000 burra dhe gra ka nxjerrë rezultate interesante rreth fuqisë që zërit gjatë seksit dhe ka zbuluar se, si mund të kuptoni nëse partneri ju tradhton.

Deri në 62 gra dhe 72 burra kanë zbuluar se, kanë bërtitur më shumë “në një shtrat të huaj”, pra kur kanë tradhtuar partnerët e tyre.

Po ashtu, 88 për qind e grave kanë deklaruar se janë më të zhurmshme sesa partnerët e tyre gjatë seksit, derisa 71 për qind e meshkujve kanë deklaruar se eksitohen edhe më shumë nga fakti se partnerja e tyre është e zhurmshme.

Sondazhi tregon se fuqia e zërit mund të ndikojë në kënaqësinë e dyfishtë dhe ngritjen e vetëbesimit.

Duket se ata që janë të gatshme për aventura janë më të zëshëm gjatë aktit.

Shperndaje