Ndërprerje të energjisë në Tiranë, OSHEE: Ja zanat dhe oraret

Ndërprerje të energjisë në Tiranë, OSHEE: Ja zanat dhe oraret

377
0

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton se në disa zona të Tiranës do të ketë sot ndërprerje të energjisë.

 

Sipas OSHEE, kjo vjen si pasojë e punimeve që do të bëhen në disa kabina.

 

Njoftimi i plotë:

 

Në kuadër të realizimit të #investimeve nga Drejtoria Rajonale #OSHEE, më 16 gusht do të punohet në disa kabina, sipas orareve dhe zonave si vijon:

 

0‪9.00-14.00

 

Pjesërisht zona e Institutit Bujqësor

 

0‪9:00-‪15:00

 

Pjesërisht rrugët “Siri Kodra”, “Reshit Petrela” pranë Dispancerisë, “Besim Daja”, pranë Medresesë, “Rruga Barrikadave”, “Ludovik Shllaku”, “Xhanfize Keko”, “Kujtim Laro” dhe “Sadik Petrela”

 

‪09:00-‪11:00

 

Zona Fushe Mezez pjesërisht

 

‪13:00-‪15:00

 

Rruga “Teodor Keko” pjesërisht