Tags Posts tagged with "OSHEE: Ja zanat dhe oraret"

Tag: OSHEE: Ja zanat dhe oraret

Ndërprerje të energjisë në Tiranë, OSHEE: Ja zanat dhe oraret

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton se në disa zona të Tiranës do të ketë sot ndërprerje të energjisë.   Sipas OSHEE, kjo vjen si...