MOTI, e hënë 26 gusht 2019:

MOTI, e hënë 26 gusht 2019:

400
0

RESHJET

Priten reshje të dobëta në qarqet Shkodër, Kukës, Dibër, Lezhë, Tiranë dhe Elbasan, ndërsa në qarqet e tjera nuk priten reshje.

TEMPERATURAT

Temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

në bregdet: 22 / 33 °C

në vendet e ulëta: 23 / 37 °C

në vendet malore: 16 / 31 °C.

ERA

Era pritet të fryjë e lehtë, ndërsa në bregdet deri mesatare.

Shperndaje