Meshkuj nese nuk beni seks me gruan ne kete dite, ajo do...

Meshkuj nese nuk beni seks me gruan ne kete dite, ajo do t’ju tradhetoje

1267
0

c-4-articolo-2139714-imagegallery-imagegalleryitem-14-image_1468770634-2431142-300x190-800x445

Ka ditë kur femrat fare nuk janë të gatshme për seks, mirëpo ka edhe ditë kur ato thjesht nuk munden, e të mos flasim për atë si dhe kur do të gjendet në shtrat bashkë me partnerin.

Nga dita e parë deri te dita e shtatë e menstruacioneve femrat më së paku janë të gatshme për seks. Në ditët para menstruacioneve femrat nuk dëshirojnë të kenë marrëdhënie seksuale, sepse kanë rënie të nivelit të hormonit të quajtur estrogjen.

Nëse në këto ditë dëshironi seks, përdorni lubrifikante në mënyrë që vagina të jetë më e lagësht.

Femrat janë më të gatshme për seks nga dita e tetë deri në katërmbëdhjetë pas menstruacioneve. Atëherë janë më fertile, andaj do të duhej t’i kushtoni kujdes kontracepsionit.

Edhe meshkujve femrat më joshëse u duken në këtë periudhë, sepse atëherë pikërisht femra ovuluon. Edhe pse ato për këtë gjë mbase fare nuk janë të vetëdijshme, mirëpo femrat kanë një farë fuqie që të joshin në këtë periudhë.

Dita 15-21, afshi i madh seksual akoma zgjat, andaj këtë periudhë shfrytëzojeni sa më mirë që të jetë e mundshme.

Dita 21-28, ngrihet niveli i progresteronit, ndërkaq është kjo shenjë që ju ofrohen menstruacionet e tjera dhe që dëshira juaj për seks ngadalë shuhet. Gjithashtu, në këtë periudhë do të ndiheni më pak seksi.