“Meme për 1 prill”, Nard Ndoka replikon me zv.ministrin

“Meme për 1 prill”, Nard Ndoka replikon me zv.ministrin

409
0

Ndërsa në Parlamentin e braktisur nga opozita, PD dhe LSI-së po vijojnë të ulen deputetët zëvendësues një replikë në disatancë është zhvilluar mes një të majti dhe një të djathti. Zv.ministri i Mbrojtjes, Petro Koçi përmes një statusi në Facebook thotë se deputetët zëvendësues janë e vetmja zgjidhje për ngërçin e krijaur politik. Por ndryshe nga ai mendon kreu i demokristianëve, Nard Ndoka. Në mesin e atyre që e kanë lënë tashmë mandatit, Ndoka e ka quajtur postimin e Koçit si “meme për 1 prill”.