Tags Posts tagged with "“Meme për 1 prill”"

Tag: “Meme për 1 prill”

“Meme për 1 prill”, Nard Ndoka replikon me zv.ministrin

Ndërsa në Parlamentin e braktisur nga opozita, PD dhe LSI-së po vijojnë të ulen deputetët zëvendësues një replikë në disatancë është zhvilluar mes një...