Melania Trump dhe fëmijët…

Melania Trump dhe fëmijët…

611
0

Në një postim nga ambasada amerikane në Tiranë, zonja e Parë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, së bashku me një grup fëmijësh mbjellin fara në një nga kopshtet për fëmijë. “Foto e Ditës: Zonja e Parë Melania Trump, së bashku me fëmijët, mbjellin fara në një nga kopshtet e Qendrës Kombëtare Mjekësore për Fëmijë”-thuhet në postimin e ambasadës.

Shperndaje