Marina dhe Geti ndalojnë në Milot për…fiq (Foto)

Marina dhe Geti ndalojnë në Milot për…fiq (Foto)

487
0

Këngëtari Getoar Selimi dhe modetorja, Marina Vjollca, e kanë bërë tashme publike lidhjen e tyre.

Prej disa kohësh ata publikojnë foto të njëri-tjetrit të shoqëruar edhe me dedikime dashurie, shkruan Jeta Osh Qef.

Ndërsa ditën e sotme ata kanë zgjedhur të ndalojnë në Milot për të bërë pak pazar. Getoari si një burrë shqiptar që është ka lënë gruan e tij që të bëjë pazar dhe vetë ka qëndruar në këmbë deri në përfundim të tij. Sipas personave që kanë qenë në ato momente në atë vend, çifti ka blerë fiq, të cilët i zgjodhi me shumë kujdes Marina.