Tags Posts tagged with "Marina dhe Geti ndalojnë në Milot për…fiq (Foto)"

Tag: Marina dhe Geti ndalojnë në Milot për…fiq (Foto)

Marina dhe Geti ndalojnë në Milot për…fiq (Foto)

Këngëtari Getoar Selimi dhe modetorja, Marina Vjollca, e kanë bërë tashme publike lidhjen e tyre. Prej disa kohësh ata publikojnë foto të njëri-tjetrit të shoqëruar...