Luhatje të mëdha në kursin e këmbimit valutor, me sa këmbehet EURO...

Luhatje të mëdha në kursin e këmbimit valutor, me sa këmbehet EURO dhe DOLLARI

458
0

Kursi i këmbimit valutor në vendin tonë vazhdon me luhatje të mëdha.

 

Sipas Bankës së Shqipërisë, Dollari ka fituar pikë, ndërsa Euro ka humbur.

 

Gjithashtu një rënie të madhe ka njohur edhe paundi Britanik.

Screenshot_21.jpg