Tags Posts tagged with "me sa këmbehet EURO dhe DOLLARI"

Tag: me sa këmbehet EURO dhe DOLLARI

Luhatje të mëdha në kursin e këmbimit valutor, me sa këmbehet...

Kursi i këmbimit valutor në vendin tonë vazhdon me luhatje të mëdha.   Sipas Bankës së Shqipërisë, Dollari ka fituar pikë, ndërsa Euro ka humbur.   Gjithashtu një...