Lojë seksi të cilën duhet ta PROVONI: Për kënaqësinë më të madhe...

Lojë seksi të cilën duhet ta PROVONI: Për kënaqësinë më të madhe deri tani!

532
0

Lojë seksi të cilën duhet ta PROVONI: Për kënaqësinë më të madhe deri tani!

Propozoni partnerit këtë lojë interesante dhe përjetoni momente të paharrueshme e të zjarrta.

Dëshironi të provoni ndonjë lojë seksi me partnerin, që deri tani nuk e keni bërë? Dëshironi diçka “të parrezikshme”, por efektive?

Ja ideja!

Lojërat seksi janë zgjidhje e përsosur për çiftet të cilave u nevojitet eksitim shtesë apo dëshirojnë të përtërijnë afshin e vjetër, transmeton Telegrafi.

Herën tjetër kur të shikoni serinë e preferuar, reklamat përdorni për paralojë të zjarrtë, mirëpo sapo të përfundojnë reklamat, largohuni nga njëri-tjetri.

Përsëriteni këtë edhe herën tjetër gjatë emetimit të reklamave dhe ngadalë avanconi drejt seksit, ashtu siç do ta bënit pa pauza, mirëpo gjithmonë me një sasi të madhe vetëkontrolli.

Lirisht dorëzojuni njëri-tjetrit, madje edhe nëse nuk mund të rezistoni, nuk do të dështojë e gjitha nëse nuk e shikoni deri në fund një episod serie filmike. /Telegrafi/

valentines-day-chick-flicks-netflix

Shperndaje