LAJM I FUNDIT/ Artan Lame largohet nga ALUIZNI, ja detyra e re...

LAJM I FUNDIT/ Artan Lame largohet nga ALUIZNI, ja detyra e re që merr

702
0

Në krye të Agjencisë Shtetërore të Kadastrës, institucion që bashkon ALUIZNI-n dhe Hipotekën, është emëruar Artan Lame. Vendimi për emërimin  e Lames si drejtorë i Përgjithshëm i Agjencisë Shtetërore të Kadastrës, është firmosur dje nga  Edi Rama. Ky institucion është në varësi të kryeministrit. Kujtojmë se Artan Lame prej viti 2013, kohë kur në krye të qeverisë shqiptare erdhi Edi Rama, mban postin e rëndësishëm të Drejtorit të Pergjithshem të ALUIZNI-t. Ndërkohë që më krijimin e insitucionit të ri që bashkon ALUIZNI-n dhe Hipotekën ai është emëruar dje në krye të këtij institucioni.