Ky imazh po bën xhiron në internet, nuk është ajo që mendoni…...

Ky imazh po bën xhiron në internet, nuk është ajo që mendoni… (Foto)

565
0

f_1469698926-5454184

Ne rrjetin social ‘Imgur’ është postuar një fotografi që në shikim të parë duket tjetër normale.

Tri vajza në bikini në një dyqan ushqimor duke bërë pagesën te arka! Dhe kështu ka pasur shpërndarje shumë të madhe nëpër internet, mirëpo arsyeja nuk qëndron aty ku mund t’iu shkojë mendja

Po të shikoni mirë njëra nga këto vajza është e pajisur më një detektor i cili nuk lejon lëvizje të lirë nëpër qytet. Ajo iu vihet personave që kanë kryer ndonjë vepër të lehtë penale dhe janë të dënuar me burg shtëpiak.

E vajza në foto ka pasur fatin që të shijojë stinën e verës dhe pishinën edhe pse në anën tjetër i duhet të vuajë dënimin.

fff_1469698906-5698762

Shperndaje