Ky është 11 vjeçari që kujdeset për barin e Shtëpisë së Bardhë

Ky është 11 vjeçari që kujdeset për barin e Shtëpisë së Bardhë

449
0

 

11 vjeçari Frank Giaccio nga Falls Church në Virxhinia është padyshim një sipërmarrës i zoti pasi arriti të sigurojë një klient të mirë për biznesin e tij të korrjes së barit – Shtëpinë e Bardhë.vFrank u ftua të fillonte punën pasi i shkroi një letër presidentit Trump ku i kërkonte të ofronte shërbimin e tij për barin e Shtëpisë së Bardhë. Ai kërkon 8 dollarë në orë për shërbimin e tij dhe e ka filluar ‘biznesin’ e tij në lagje duke u ofruar shërbimin komshinjve.