Kryejnë marrëdhënie në fakultet, përfundojnë në Facebook (Foto)

Kryejnë marrëdhënie në fakultet, përfundojnë në Facebook (Foto)

509
0

Një faqe sekrete në Facebook ka postuar fotografitë e studentëve, të cilët bënin seks me njëri-tjetrin në ambientet e brendshme të një universiteti në Sidnei të Austalisë.

Grupi i njohur në Facebook, Village Party Central 2016, postoi më pas fotot e turpshme të të rinjve të cilët festonin, kryenin marrëdhënie seksuale, urinonin etj.

Pjesa më e madhe e personave që u fotografuan dhe më pas u turpëruan në Facebook as që e kishin idenë se aparatet po drejtoheshin nga ata. Kur e kuptuan ishte tepër vonë.

Siç mund ta imagjinoni, komentet ishin të shumta dhe negative. Studentët u turpëruan, deri sa dikush mori masa dhe mbylli grupin, por lajmi tashmë u bë viral dhe u përhap me shpejtësi të madhe. Shikoni fotot dhe disa nga komentet më poshtë, përcjell Teleskopi.net.