Kosovë, gruaja lindi djalë, burri feston me daulle përpara maternitetit

Kosovë, gruaja lindi djalë, burri feston me daulle përpara maternitetit

824
0

249092_m

Një grua nga Kosova ka sjellë në jetë një fëmijë dhe ka qenë gjinia e fëmijës ajo çka ka “detyruar’ bashkëshortin e saj që të shkojë e ta falenderojë atë, por në një mënyrë krejt të çuditshme dhe të padëgjuar më parë.

Gruaja ka sjellë në jetë një djalë, që fatmirësisht gëzon shëndet të plotë, dhe burri i ekzaltuar nga emocionet ka marrë dy sazexhinj dhe i ka bërë “serenatë” përpara godinës së maternitetit me lodra e curle.

Ky lloj falënderimi ka çuditur jo vetëm gratë e shtruara në maternitet dhe stafin mjekësor, por edhe dhjetra qytetarë që kanë qenë afër maternitetit në momenin e “serenatës”.