Tags Posts tagged with "burri feston me daulle përpara maternitetit"

Tag: burri feston me daulle përpara maternitetit

Kosovë, gruaja lindi djalë, burri feston me daulle përpara maternitetit

Një grua nga Kosova ka sjellë në jetë një fëmijë dhe ka qenë gjinia e fëmijës ajo çka ka “detyruar’ bashkëshortin e saj që...