Koronavirusi na bëri të harrojmë zjarrin në Australi; Ja cfarë po ndodh...

Koronavirusi na bëri të harrojmë zjarrin në Australi; Ja cfarë po ndodh me koalat që u dëmtuan

478
0

 

 

Tërmete e më pas virusi dhe izolimi në shtëpi na bëri të harrojmë për disa kohë zjarrin e madh që dogji “Mushkrinë” e botës, në Australi!

 

Një nga koalat më të famshme është Anëen, një femër, fotot e të cilës u bënë virale prej djegieve të shumta që kishte marrë në trup. Ajo kishte pësuar djegie në 90% të trupit.

 

Ajo ishte pacientja e tretë në spitalin e koalave.

 

Së fundi, Anëen iu bashkua koalave të tjera që janë rikthyer në Lake Innes Nature Reserve.

Personeli i caktuar sipas njohurive kanë krijuar ambientin e duhur që koalat të shumohen dhe rraca e tyre të mos zhduket pasi janë dhe ikona e Australisë.