Tags Posts tagged with "Koronavirusi na bëri të harrojmë zjarrin në Australi; Ja cfarë po ndodh me koalat që u dëmtuan"

Tag: Koronavirusi na bëri të harrojmë zjarrin në Australi; Ja cfarë po ndodh me koalat që u dëmtuan

Koronavirusi na bëri të harrojmë zjarrin në Australi; Ja cfarë po...

    Tërmete e më pas virusi dhe izolimi në shtëpi na bëri të harrojmë për disa kohë zjarrin e madh që dogji "Mushkrinë" e botës,...