Këto këshilla seksi çmendin çdo femër!

Këto këshilla seksi çmendin çdo femër!

503
0

539f8b2400d56_-_couple-kissing-on-bed-xln-780x439

Duke marrë parasysh numrin në rritje të meshkujve të “dëshpëruar” në internet, një person ka vendosur që përmes një artikulli të mbushur me këshilla t’ju ndihmojë meshkujve që kanë probleme me seksin.

Qëndroni në formë

Seksi kërkon forcë dhe qëndrueshmëri, prandaj është e rëndësishme të kujdeseni për trupin. Gjithashtu, pastrojeni veten dhe përdorni produkte të bukurisë (nuk ka turp në këtë gjë).

Dini se çfarë po bëni me rrobat e saj…

Heqja e sytjenave me një dorë është tejet seksi. Por, përpjekja për ta bërë atë për dhjetë minuta dhe të hiqni dorë, nuk është! Prandaj, mësohuni përmes videove të ndryshme në internet se si ta bëni këtë lëvizje sa më shpejt që është e mundur.

Gjithashtu mësohuni se si ta hiqni pullën e xhindeve, zinxhirin, këpucët etj.

Mësoni se si të bëni paralojë…

Shpeshherë paraloja është më e rëndësishme sesa vet akti. Duhet të keni parasysh se shumica e femrave nuk mund të përjetojnë orgazëm vetëm përmes penetrimit.

Mësohuni se si të dhuroni seks oral dhe si t’i përdorni gishtat siç duhet.

Kushtoni vëmendje fytyrës së saj gjatë kohës kur i bëni këto gjëra, shikoni si po reagon dhe kur ndjeni se diçka e caktuar po i pëlqen, mbajeni mend atë, por mos e shfrytëzoni tërë kohën!

Përveç këtyre, duhet të keni parasysh që nuk duhet të përqendroheni vetëm në pjesën gjenitale, por edhe në pjesë tjera si qafa, veshi, stomaku, gjoksi etj. /Telegrafi/