Këto imazhe kanë një sekret të mahnitshëm, a mund ta dalloni ju?...

Këto imazhe kanë një sekret të mahnitshëm, a mund ta dalloni ju? (Foto)

462
0

Të rrethuara nga natyra, femrat në këto imazhe duken aq të bukura. Disa prej tyre shikojnë drejt nga imazhi, ndërsa të tjerat shikojnë në largësi ndërsa qëndrojnë në mes të pyllit, borës dhe përpara një liqeni dhe kodrave me pamje piktoreske. Por, siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi, të gjitha fotografitë mbajnë një sekret intrigues. Ato nuk janë fare foto. Ato janë të gjitha piktura nga artisti fotorealist Yigal Ozeri.Ai është duke specializuar në prodhimin e portreteve të pabesueshme të gjalla, pa gjurmë të furçave. Çdo gjë fillon me fotografimin e grave të bukura, përpara se të ndryshojë imazhet në Photoshop. Ozeri, një artist izraelit i vendosur në Nju Jork, pastaj përdor këto printime si një pikë reference kur krijon imazhet me vaj në kanavacë. Një ekspozitë e punës së Ozerit pritet të mbahet në Galerinë e Operës në New Bond Street, Londër, midis 12 dhe 25 majit.