Këto foto dëshmojnë se bota është në rrezik

Këto foto dëshmojnë se bota është në rrezik

683
0

Mund të jetë e vështirë ta kuptojmë plotësisht atë se si veprimet tona individuale ndikojnë në tërë planetin, por ato me të vërtetë ndikojnë.

Mënyra jonë e jetesës ka një ndikim të madh në atë se çfarë bote po iu lëmë fëmijëve tanë.

Bota do të vazhdojë të ekzistojë, por ne jemi duke e krijuar një planet i cili është i pabanueshëm për ne.

Planeti po dëmtohet çdo ditë e më shumë, duke na bërë të ndjehemi çdo herë e më shumë të rrezikuar, transmeton Gazeta Express.

Klima po ndryshon, kafshët po vdesin, natyra po dëmtohet – dhe këtë më së miri e tregojnë këto fotografi më poshtë: