Kështu do të duket njëra ndër shtëpitë më spektakolare në botë (Foto)

Kështu do të duket njëra ndër shtëpitë më spektakolare në botë (Foto)

421
0

Nëse keni pyetur se si do të duket dizajni i së ardhmes, përgjigjja do të mund të fshihej në projektin “Solo Houses”. Studioja e njohur arkitektonike japoneze TNA ka prezantuar vizionin e vet të projektit të quajtur “Solo Houses”. I gjithë tregimi nis nga francezi Christian Bourdais, i cili ka dëshiruar t’i mbledhë arkitektët e rinj dhe të talentuar, të cilët me dizajnin unik do të plotësonin pjesët e largëta dhe të pabanueshme të Spanjës, transmeton Telegrafi.

Tashmë kemi pasur rastin t’i shohim vizionet e studiove të tjera, mirëpo kjo gjithsesi është e veçantë. Kur shikoni vizualet, të parën do të vëreni pishinën impozante e cila duket si së paku njësoj e madhe sa shtëpia, ndërsa vetë shtëpia megjithatë është ndërtuar ashtu që të duket si piramidë masive e kthyer mbrapsht.

Materiali i cili dominon në interier dhe eksterier është betoni, i cili gjithë dizajnit i jep notë shumë madhështore.

 

 

Kur hyhet në shtëpi, haset në tavolinën për ngrënie, ndërsa pjesët janë sikur të dhomave të ditës dhe të gjumit të ngritura në paradhoma të mrekullueshme.

I gjithë objekti është i punuar ashtu që të përshtatet maksimalisht me ambientin dhe të ndikojë sikur mure moderniste, mirëpo atë që saktësisht mendoj, shikojeni në vazhdim.

Shperndaje