Këngët e Elvanës, Florit e TNT-së në një ‘cover’

Këngët e Elvanës, Florit e TNT-së në një ‘cover’

438
0

Një potpuri dhe disa covera të këngëve më të dëgjuara dhe hiteve shqiptare. Këto janë realizuar edhe me videoklip nga këngëtari prej Gostivari, Ardit Bexheti i cili ka realizuar projektin e tij më të gjatë deri më tani edhe atë 20 minutësh ku këndon këngët e Elvana Gjatës, Flori Mumajesit dhe grupeve TNT e Fisnikët. Një përpunim i mrekullueshëm është realizuar nga Arditi sa që ky fillim pranvere do të mrekullojë edhe më shumë veshin e dëgjuesit shqiptarë, ndërkohë që diskotekat, lokalet dhe makinat e shqiptarëve do të bumbullojnë nga ky projekt.