Tags Posts tagged with "Florit e TNT-së në një ‘cover’"

Tag: Florit e TNT-së në një ‘cover’

Këngët e Elvanës, Florit e TNT-së në një ‘cover’

Një potpuri dhe disa covera të këngëve më të dëgjuara dhe hiteve shqiptare. Këto janë realizuar edhe me videoklip nga këngëtari prej Gostivari, Ardit...