Kënga e Botërorit/ “Çmenden” serbët, Will Smith i quan një Kosovën dhe...

Kënga e Botërorit/ “Çmenden” serbët, Will Smith i quan një Kosovën dhe Shqipërinë

391
0

Në postimin e ditës së djeshme, Will Smill, e etiketoi Era Istrefin me flamurin e Kosovës, ndërsa sot ka bërë një ndryshim në postimin e tij, duke zëvendësuar flamurin e Kosovës me atë të Shqipërisë. Ky detaj është nuk i ka shpëtuar mediave, dhe aktori dhe këngëtari i famshëm është duke fituar zemrat e shqiptarëve me gjestin e tij. Me siguri për Serbinë, ky veprim do quhet “provokacja”.