”Kardashianët” e Zimbabves çudisin botën

”Kardashianët” e Zimbabves çudisin botën

4012
0

5-64_1470461133-8158469

Dy motra janë cilësuar si Kardashianët e Zimbabveve. Vanessa dhe Michelle janë vajzat e politikanit dhe mogulit Philip Chiyangva, një ‘nip’ i Mugabes, liderit absolut të këtij vendi.

Chiyangva mendohet se ka një pasuri prej 215 milionë sterlina. Por pavarësisht lidhjeve dhe pasurisë së babait, vajzat thonë se bëjnë një jetë të thjeshtë.

Madje ankohen se rrugët me gropa në kryeqytet e bëjnë shumë të vështirë të ngasin makinën, një Range Rover me vlerë 80 mijë euro, Victoria Beckham Edition.