Kaq të madh duhesh ta kesh, që ta kënaqësh një femër

Kaq të madh duhesh ta kesh, që ta kënaqësh një femër

1713
0

pee_1473243858-3174496

Nëse ju mundon shumë se cilën madhësi të penisit preferojnë femrat, në vijim gjeni përgjigjet.

Mendoni se gjatësisë femrat nuk u kushtojnë rëndësi? Për fat të keq, hulumtimet tregojnë se gjatësia e penisit është gjithsesi e rëndësishme. Madje, jo vetëm për partnerët që janë në lidhje dhe për ata që janë të martuar, por edhe për ato me të cilat do të preferonin seks, qoftë edhe për vetëm një natë.

Hulumtimi, i botuar para pak kohësh në revistën shkencore Plos ONE, transmeton Telegrafi, ka zbuluar përgjigjen përfundimtare lidhur me madhësinë e penisit të cilën e preferojnë damat.

Siç është treguar, kur është fjala për aventurat e shkurtra, femrat kanë standarde shumë më të mëdha sesa ato që i kërkojnë dashnorëve në lidhjet afatgjata.

Ato preferojnë gjatësi disi më të madhe të penisit për lidhje të shkurtër seksuale, gjë që në mesatare është 16,3 cm. Kur është fjala për lidhje të gjata, kjo gjatësi preferohet të jetë rreth 16 cm.

Kur merret mesatarja e të dy kategorive, penisi i gjatësisë 16,1 cm do të ishte ideal për çfarëdo marrëdhënie. Në hulumtim kanë marrë pjesë 60 femra nga Kalifornia, të moshës 18 deri në 65 vjeç.

Se ç’rëndësi ka miku, e tregon fakti që 27 për qind e të anketuarave kanë ndërprerë lidhjen për shkak të madhësisë jo të mjaftueshme të penisit të partnerit të tyre.

Në të vërtetë, penisi tepër i vogël, për femra është problemi shumë më i madh sesa penisi tepër i madh.