Ju prezantojmë me Golf 8, me plot risi

Ju prezantojmë me Golf 8, me plot risi

566
0

Golf i ardhshëm do të jetë më familjarë. Madhësia e tij është ajo karakteristikja, njëjtë si paraardhësit e tij. Shefi i Volksëagenit Herbert Diess ka thënë se: Prioriteti ynë është Golf për shkak se gjenerata e tij e ardhshme do të jetë produkti ynë kryesor, dhe aty është ajo ku shkon i gjithë fokusi. VW do të jetë afër 70kg më i lehtë pasi do të përdorë një version të përditësuar të platformës MQB. Golfi i ri do të ofrohet edhe me benzinë e naftë, ndërsa do të jetë Golf i parë me teknologjinë hibride.