Ja si shkojnë në Jalë një bionde, një brune dhe një e...

Ja si shkojnë në Jalë një bionde, një brune dhe një e kuqe (Foto)

1193
0

pp-p-99-933x445

Edhe pse temperaturat janë ulur së shumti gjatë ditëve të fundit dhe moti nuk është më i qëndrueshëm, ata që e kanë ndarë mendjen se do të bëjnë pushime, nuk kanë asnjë plan të prishin programin e tyre.

Kjo duket më së miri nga fotografitë e dërguara disa minuta më parë në redaksinë e Jetaoshqefal. Për vajzat në foto mund të themi se “jeta osh qef”. Ato janë veshur me rroba të shkurtra dhe kanë dalë në dritaret e në taracën e këtyre makinave të shtrenjta e superluksoze, ndërsa ecin në rrugët e fshatit turistik.

Janë jashtë çdo lloj sigurie të mundshme, por në fund të fundit, kujt po i bëhet vonë? Një bionde, një kuqe dhe një brune nuk mund të shkojnë si gjithë të tjerët në Jalë, përcjell Teleskopi.net.