Ja si e largova të dashurën e burrit përgjithmonë

Ja si e largova të dashurën e burrit përgjithmonë

663
0

screenshot_8

Janë shumë të shpeshta rastet kur vajza të reja lakmohen dhe shkojnë me burra të martuar.

Tashmë është kthyer në modë madje dhe ndonjëherë gratë luajnë rolin sikur nuk dinë, vetëm që të shpëtojnë martesën e tyre.

Por, historia e kësaj gruaje është e veçantë. Ajo kap në telefonin e burrit foto nudo të një vajze të re. Pasi debaton me të shoqin ajo nuk ndalet me kaq dhe i dërgon një mesazh të dashurës së burrit të saj.

“Kam fotot e tua nudo, hiq dorë nga im shoq ose do të t’i shpërndaj ta marrin vesh të gjithë së kush je ti”

Siç vajza tregon, ajo që nga ai mesazh nuk ka kontaktuar më kurrë me burrin e kësaj gruaje, që të themi të drejtën u tregua ‘dhelpër’, por nga ato të zgjuarat.