Ja pse femrat fotografohen lakuriq dhe çfarë fantazojnë

Ja pse femrat fotografohen lakuriq dhe çfarë fantazojnë

705
0

selfie-sexy

Dërgimi i fotografive seksi është bërë trend njëherë te personazhet e famshme dhe pastaj midis femrave të tjera. Ky fenomen i ka interesuar edhe shkencëtarët, të cilët janë marrë me këtë çështje.

Kur e dinë që janë të dëshiruara, femrat eksitohen.

Shënimet tregojnë, se mënyra në të cilën femrat përjetojnë vetveten është faktor i rëndësishëm në përvojën e tyre seksuale dhe në jetën e tyre seksuale në përgjithësi, si edhe kjo ndikon në nevojën, që të dominojnë ndaj partnerit.

Studimet e bëra kohë më parë kanë konstatuar, që te më shumë se gjysma e femrave fantazitë seksuale janë shprehje e dëshirës që të jenë të parezistueshme te meshkujt.

Në një studim, 47 për qind e femrave kanë thënë që fantazojnë veten si striptiste, femra nga haremi, ndërkaq rreth 50 për qind e tyre fantazojnë seksin me më shumë se një mashkull.

Këto të dhëna të vogla, që i kemi tregojnë për atë, që erotizmi nuk mund të lidhet me ato që na thonë të tjerët, që duhet t’i bëjmë.

Sjellja e këtillë nuk është rast i rrallë as te meshkujt, gjë që studiuesit e lidhin me gjenetikën.

Ata thonë që meshkujt impulset e tilla i kanë trashëguar nga paraardhësit e tyre primitivë, të cilët për të treguar interesimin për seks te majmunet femra, jua kanë treguar penisët e tyre.