Ja për çfarë lloj seksi “vdesin” gratë

Ja për çfarë lloj seksi “vdesin” gratë

1842
0

largea_untitled1465077548-645x407

Grave iu pëlqen të kryejnë seks oral! Në këtë përfundim erdhi një studim britanik që si objekt kishte çiftet 16-18 vjeç.

Ky hulumtim ka ardhur në përfundim se grave iu pëlqen të bëjnë seks oral sepse pas kalimit të semenit apo spermës, trupi i gruas mësohet me ADN-në e partnerit dhe kështu është më lehtë të ketë shtatëzani.

Thënë më shkurtë, trupi njeh spermën që ka qenë më parë në këtë ambient dhe e lë lehtësisht të kalojë.