Ja kur do të martohen Orinda dhe Turjan Hyska!

Ja kur do të martohen Orinda dhe Turjan Hyska!

656
0

turiorin

Orinda dhe Turi kanë një histori të gjatë dashurie dhe bashkëjetese. Ata kanë vendosur më në fund që të lidhin kurorë dhe të organizojnë një festë të madhe për miqtë e përbashkët. Sipas Revistës Story, kjo dasmë do të bëhet në vitin 2017 dhe çifti ka nisur tashmë me përgatitjet dhe detajet e eventit më të rëndësishëm në jetën e njeriut.
Orinda do të jetë një nuse rrëzëllitëse!